Комплект крушки PHILIPS H1 X-treme Vision 12V 55W * 2бр.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Тип МПС: Автомобили

Тип лампа: H1

Предназначение за крушки: За фарове

Мощност: 55W

Волтаж: 12V

Тип цокъл: P14.5s

Тегло (кг): 0.0750

Производител: Philips


OПИСАНИЕ

Значително по-бяла светлина за по-добър комфорт и безопасност

Ярката бяла светлина (3500 K) е значително по-бяла от тази на стандартните предни светлини. Патентованата от Philips технология gradient coating technology™ създава по-мощна светлина. Така че можете да се наслаждавате на една от най-ярките светлинни производителности и много комфортно нощно шофиране.


Доживотна безопасност, за да можете да виждате и да бъдете видени

Всяка потенциална повреда на резервна част е риск за вас и превозното ви средство. Това важи с особена сила за предните светлини. Всяка счупена предба лампа намалява видимостта и безопасността за вас и насрещния трафик. Philips X-tremeVision са оптимизирани за дълъг и надежден живот. За да можете да виждате и да бъдете видени по-дълго, отколкото при всяка друга лампа с високи работни показатели.


Ефективността означава повече светлина и по-дълъг живот

Предните светлини Philips X-tremeVision са създадени за отлична ефективност, излъчвайки до 130% по-ярка светлина без компромиси с експлоатационния срок. При до 450 часа* животът на Philips X-tremeVision е значително по-дълъг от този на конкурентните решения в категорията за повече светлина. (*H4 и H7, изпитани при стандартно напрежение от 13,2 V).


Виждайте по-далеч и реагирайте по-бързо с до 130% повече яркост

Идеалното осветяване е особено важно в далечината – обикновено между 75 – 100 метра пред автомобила. Philips X-tremeVision подобряват видимостта ви с до 130% повече яркост. Това ви помага да разпознавате препятствия и потенциални опасности по-рано, отколкото с повечето халогенни лампи за предни фарове.


Една от най-ярките крушки: отлична производителност на светлината

С оптимизираната си високопрецизна геометрия на жичката, газ под високо налягане до 13 бара, покритие с висока прецизност и висококачествено UV-кварцово стъкло предните светлини Philips X-tremeVision отбелязват ново постижение в автомобилното осветление. Те са проектирани за съвършени работни показатели и безкомпромисна видимост.


Най-безопасните одобрени за пътната мрежа предни светлини

Philips X-tremeVision определено са най-безопасният, най-лесният и най-ефективният начин да надстроите предните светлини на автомобила си в рамките на позволените параметри. Те са изцяло ECE сертифицирани.


Изключително качество и работни показатели на лъча

С комбинация от повече светлина и повишена цветна температура Philips X-tremeVision се квалифицира като лъч с едни от най-добрите работни показатели в халогенния сегмент.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Комплект крушки PHILIPS H1 X-treme Vision 12V 55W * 2бр.

  • Views: 2593
  • Производител: PHILIPS
  • Модел: PHILIPS 12258XVS2
  • Наличност: В наличност
  • 38.60лв.
  • без ДДС: 38.60лв.

Етикети: Комплект крушки PHILIPS H1 X-treme Vision 12V 55W * 2бр.