Доставка

Доставка
Доставката се извършва от куриерските фирми Еконт Експрес и Спиди на територията на цялата страна. При поръчки под 250лв. доставката се заплаща от клиента. При поръчки над 250лв. доставката се заплаща от DINOAUTO.BG/НЕ ВАЖИ ЗА АКУМУЛАТОРИ/Всяка пратка се изпраща автоматично с опция за преглед. DINOAUTO.BG не носи отговорност ако куирера загуби, забави или повреди стоката.
 Taблица с таксите на Еконт за доставка до офис според теглото на пратката. 

Списък с всички офиси на Еконт

УСЛУГА

ТенОТАЛ

Приблизителни цени на куриерската услуга


От офис на Еконт до офис на Еконт 

 

Колетна пратка до 1 кг.

     5.00

Колетна над 1 до 2 кг.

5.50

Колетна над 2 до 5 кг.

6.00

Колетна над 5 до 10 кг.

9.00

Колетна над 10 до 15 кг.

12.00

Колетна над 15 до 20 кг

15.00

Колетна над 20 до 30 кг.

19.00Рекламации
Всяка стока може да бъде рекламирана в установения срок на производителя. За целта се попълва протокол от лицензиран автосервиз, в който е монтирана стоката. Стоката заедно с протокола се изпраща при производителя, който в срок до 30 работни дни трява да представи решение дали одобрява рекламацията и дали ще възстанови заплатената сума или ще извърши замяна на стоката с нова.

Отказ от поръчката
 Потребителят има право да върне закупен от него продукт от DINOAUTO.BG в срок от седем работни дни от доставката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. За да бъде върнат, закупеният продукт следва да бъде в изряден търговски вид, без каквито и да било следи монтиране, механични и/или други въздействия (удари, пукнатини, драскотини, олющване и др.) и със запазена цялост на опаковката, като върнатата стока следва да е в пълен комплект с придружаващите я принадлежности и документи, ако има такива. Връщането на стоката в такива случаи е за сметка на потребителя. В случай, че тези условия не са спазени, DINOAUTO.BG си запазва правото да не приеме върнатата стока. При връщане на стоката клиентът има право да поиска възстановяване на сумата или замяна на стоката. Сумата се възстановява до три работни дни след като стоката е получена обратно при DINOAUTO.BG.