Комплект крушки PHILIPS H7 White Vision ultra 12V 55W (ксенон ефект) * 2бр.

ОПИСАНИЕ

Отчетлив лъч с интензивна бяла светлина

С до 3700 Келвина и интензивна бяла светлина, предните фарове на Philips WhiteVision осветяват пътя пред вас с отчетлива бяла светлина, която незабавно елиминира тъмнината. Първокласна светлина за първокласно шофьорско изживяване.


До 60% повече видимост за максимална яснота

По-дългият модел на лъча с 60% повече видимост ви позволява да виждате по-ясно другите на пътя. Той подобрява безопасността, осигурявайки ви повече време за реакция на потенциални рискове на пътя пред вас.


Най-добър клас срок на експлоатация за удължено удоволствие при шофиране

Предните фарове на Philips WhiteVision (налични в H1, H3, H4, H7, T4W и W5W) са проектирани за по-добра издръжливост. Предоставят ви дълъг и надежден срок на експлоатация от 450 часа*. Това е значително повече от предложенията на конкуренцията. Това ще доведе до по-малко смени и повече стойност за вашите пари. (*H4 и H7, тествани на 13,2 V стандартно напрежение)


Първокласно шофьорско изживяване с наситено бял Xenon ефект

Надминавайки всички сини крушки за автомобил на пазара, предните фарове на Philips WhiteVision са правилният избор за шофьори, които имат желание да шофират със стил, без да правят компромиси с безопасността. С висока цветова температура и стилна бяла фасунга, WhiteVision е най-добрата актуализация за вашите главни фарове. Патентованата от Phlilips технология за покрития от трето поколение е един еволюционен шедьовър, който превръща WhiteVision в първия преден фар с истински бяла светлина.


По-добър контраст за подобрена видимост и по-безопасно шофиране

Максимално бялата светлина със цветова температура от 3700 Келвина означава, че предните ви фарове отразяват по-добре пътните маркировки и знаци. По-бялата светлина ви държи нащрек през нощта, за да се насладите на по-добро нощно шофиране.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Комплект крушки PHILIPS H7 White Vision ultra 12V 55W (ксенон ефект) * 2бр.

  • Views: 5585
  • Производител: PHILIPS
  • Модел: PHILIPS 12972WVUSM
  • Наличност: В наличност
  • 52.00лв.
  • без ДДС: 52.00лв.

Етикети: Комплект крушки PHILIPS H7 White Vision 12V 55W (ксенон ефект) * 2бр.