Комплект крушки PHILIP H7 Vision Plus 12V 55W * 2бр.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Тип МПС: Автомобили

Тип лампа: H7

Предназначение за крушки: За фарове

Мощност: 55W

Волтаж: 12V

Тип цокъл: PX26d

Тегло (кг): 0.0750

Производител: Philips


ОПИСАНИЕ

Philips е изборът на основните производители на автомобили

В продължение на 100 години Philips е на челно място в осветителната индустрия за автомобили, въвеждайки технологични иновации, които са се превърнали в стандарти за съвременните автомобили. Днес, една на всеки две коли в Европа и една на три в световен мащаб са оборудвани с осветление от Philips


Сменете едновременно и двете крушки на предните фарове за по-голяма безопасност

Силно се препоръчва да ги сменяте по двойки за симетрична осветеност. Защото, когато смените само една от двете лампи се получава разлика в силата и чистотата на осветяване. Но можете спокойно да запазите старата, здрава крушка за резервна ако ви изгори новата по време на пътуване.


Широка гама от лампи от 12V, предназначени за всякакви функции

Кои лампи от 12V за коя функция? Предложението на Philips Automotive включва всички специфични функции на автомобила: дълги светлини, къси светлини, предни фарове за мъгла , преден мигач, страничен мигач, заден мигач, стоп светлина, светлина за заден ход, задни фарове за мъгла, светлини на регистрационния номер, светлина за задна позиция/паркиране, вътрешно осветление.


Страхотен комфорт и безопасност при шофиране

VisionPlus ви осигурява по-добра реакция, благодарение на по-ранното разпознаване на препятствия и пътни знаци. Светлините от спирачките също се виждат по-рано, благодарение на мощната светлина. Шофьорите могат да намалят спирачния си път с до 3 метра при 100 km/h. Светлината е основна част от удоволствието да шофирате и това е първата и единствена част от кръга за безопасност, който всъщност помага за предотвратяване на инциденти.


Лампите за коли на Philips са направени от висококачествено кварцово стъкло

UV-кварцовото стъкло е по-здраво от твърдото стъкло и силно устойчиво на екстремни температури и вибрации, което елиминира опасността от експлозия. Крушките на Philips от кварцово стъкло (спирални 2650 ºC и стъклени 800 ºC) са в състояние да издържат на тежък термичен шок. С възможност за повишено налягане вътре в крушката UV-кварцовото стъкло е в състояние да генерира по-мощна светлина


VisionPlus излъчват 25 m повече светлина в сравнение със стандартните лампи

Philips Vision Plus ще позволи на колата ви да излъчва 25 m по-дълъг светлинен лъч в сравнение със стандартната крушка. Нашите осветителни решения генерират мощен и прецизен светлинен лъч с максимална мощност. Ние непрекъснато произвеждаме най-добрите, най-ефективните осветителни решения, защото знаем, че нашето висококачествено осветление един ден може да спаси живот.


Спазване на висококачествените стандарти на ECE хомологацията

Автомобилните продукти и услуги на Philips се считат за най-добри в класа си на пазара на производители на оригинално оборудване и на пазара на резервни части. Произведени от висококачествени продукти и тествани според най-високите спецификации, нашите продукти са проектирани за увеличаване на безопасността и комфорта при шофиране на нашите клиенти. Цялата ни продуктова гама е внимателно тествана, контролирана и сертифицирана (ISO 9001, ISO 14001 и QSO 9000) съгласно най-високите изисквания на ЕСЕ. С две думи – това е качество, на което можете да се доверите.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Комплект крушки PHILIP H7 Vision Plus 12V 55W * 2бр.

  • Views: 2077
  • Производител: PHILIPS
  • Модел: PHILIPS 12972VPC2
  • Наличност: В наличност
  • 34.00лв.
  • без ДДС: 34.00лв.

Етикети: Комплект крушки PHILIP H7 Vision Plus 12V 55W * 2бр.