Ксенонова крушка PHILIPS D2R Vision 4300K * 1бр.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Тип лампа: D2R

Цветова температура: 4300K

Волтаж: 85V

Мощност: 35W

Тегло (кг): 0.204

Производител: Philips

ГАРАНЦИОНЕН СРОК: 12 месеца


ОПИСАНИЕ

Philips е изборът на основните производители на автомобили

В продължение на 100 години Philips е на челно място в осветителната индустрия за автомобили, въвеждайки технологични иновации, които са се превърнали в стандарти за съвременните автомобили. Днес, една на всеки две коли в Европа и една на три в световен мащаб са оборудвани с осветление от Philips


Philips изобрети технологията Xenon HID

Ксеноновите HID (разряд с висока интензивност) крушки предлагат два пъти повече светлина за по-безопасно шофиране при всякакви условия. В интерес на истината интензивната бяла светлина, която се произвежда от ксеноновите HID крушки, е сравнима с дневната светлина. Проучванията показаха, че ксеноновото осветление за автомобили помага на шофьорите да се съсредоточат върху пътя и да разграничават препятствията и пътните знаци много по-бързо от традиционните крушки.


Лампите за кола на Philips са много устойчиви на UV

Специалната технология на покритие на Philips против UV лъчения предпазва предните фарове срещу вредните ултравиолетови лъчения, което прави кварцовото стъкло на Philips с UV покритие идеално за всички условия на шофиране и гарантира тяхното дълголетие


Спазване на висококачествените стандарти на ECE хомологацията

Автомобилните продукти и услуги на Philips се считат за най-добри в класа си на пазара на производители на оригинално оборудване и на пазара на резервни части. Произведени от висококачествени продукти и тествани според най-високите спецификации, нашите продукти са проектирани за увеличаване на безопасността и комфорта при шофиране на нашите клиенти. Цялата ни продуктова гама е внимателно тествана, контролирана и сертифицирана (ISO 9001, ISO 14001 и QSO 9000) съгласно най-високите изисквания на ЕСЕ. С две думи – това е качество, на което можете да се доверите.


Xenon Vision съответства идеално на несменената ксенонова крушка

С Philips Xenon Vision сменяте една от изгорелите крушки, като запазвате цвета на тази, която остава. Новата технология за смяна на единична крушка позволява замяна на крушките една по една, като се запазва цветовата температура на несменената крушка. По този начин Xenon Vision е идеалното решение за смяна на единична крушка.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Ксенонова крушка PHILIPS D2R Vision 4300K * 1бр.

  • Views: 1828
  • Производител: PHILIPS
  • Модел: PHILIPS 85126 D2R 85V 35W
  • Наличност: В наличност
  • 98.90лв.
  • без ДДС: 98.90лв.

Етикети: Ксенонова крушка PHILIPS D2R Vision 4300K * 1бр.