Добавка за трансмисионно масло Bardahl Мanual Gearbox Additive SLR BAR-13105

BARDAHL Manual Gearbox Additive RACING е автомобилна добавка за ръчна скоростна кутия, която подобрява цялостната работа на скоростната кутия. При прилагане на продукта се увеличава производителността и се облекчава превключването на предавките чрез намаляване на триенето. BARDAHL Manual Gearbox Additive RACING намалява износването на зъбите на предавките в скоростната кутия, намалява работната температура и окисляването, с което трансмисионното масло е подложено на по-малък риск от корозия. Предпазва скоростната кутия при високи натоварвания, като OFF-ROAD състезания, улични гонки и стартове. Продукта е съвместим с абсолютно всички синтетични, полусинтетични, минерални и Dexron трансмисионни масла налични в търговската мрежа. За най-добър резултат при третиране с продукта, препоръчваме преди употребата му да се запознаете подробно с начина на употреба. В случай, че не сте напълно сигурни за начина на употреба, се посъветвайте с наш консултант или потърсете компетентна помощ в специализиран автосервиз.

ЗА КАКВО И КОГА СЕ ИЗПОЛЗВА? 

BARDAHL Manual Gearbox Additive RACING подобрява цялостната работа на скоростната кутия, увеличава се износоустойчивостта на зъбните колела, увеличава производителността и се облекчава превключването на предавките чрез намаляване на триенето. При третиране с продукта с намалява работната температура и окисляването, с което трансмисионното масло е подложено на по-малък риск от корозия. BARDAHL Manual Gearbox Additive RACING е тестван и подходящ за употреба при СЪСТЕЗАТЕЛНИ АВТОМОБИЛИ.

НАЧИН НА УПОТРЕБА  

 Една туба от продукта съдържа ( 150 милилитра ) BARDAHL Manual Gearbox Additive RACING.

 Продукта се прилага към ръчната скоростна кутия, след като от нея се извадят от 10% до 20% от наличното трансмисионни масло.

 BARDAHL Manual Gearbox Additive RACING е окомплектован с гумен маркуч за по-лесно прилагане на продукта към скоростната кутия.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ПОЛЗВАНЕ 

 При употреба на продукта е възможно да се усети характерна миризма.

 Препоръчително е да се съхранява на подходящо място, недостъпно за деца.

СЪВМЕСТИМОСТ 

BARDAHL Manual Gearbox Additive RACING намира приложение при абсолютно всички видове трансмисионни масла.


Производител : BARDAHL ( Made in France )

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Добавка за трансмисионно масло Bardahl Мanual Gearbox Additive SLR BAR-13105

  • Views: 2092
  • Производител: BARDAHL
  • Модел: BAR-13105
  • Наличност: В наличност
  • 23.00лв.
  • без ДДС: 23.00лв.

Етикети: Добавка за трансмисионно масло Bardahl Мanual Gearbox Additive SLR BAR-13105