Добавка за почистване на бензинови ижектори Bardahl Injector Cleaner 6 in 1 BAR-1198
Безспорно най-търсената и ефикасна добавка за почистване на бензинови инжектори и горивна система, произведена от BARDAHL. Продукта е абсолютен лидер сред всички алтернативни препарати и добавки за почистване на горивната система при бензинови двигатели с вътрешно горене. Предпочитан и доказан продукт сред всички любители и професионални водачи на шосейни и състезателни автомобили. BARDAHL Injector Cleaner ESSENCE представлява комплексен препарат за еднократно почистване на бензинови инжектори и горивна система - 6 в 1. Продукта е особено полезен за силно замърсени горивни системи, работили с некачествени горива. Характерно за този продукт е, че почиства инжекторите, сегментите, челата на буталата, горивната камера, помпата, регулатора за налягане и горивната рейка от смоли, отлагания и утайки. Осезаемо повишава октановото число на гориво с до 3 пункта, като съществено намаля риска от детонации ( т.н. чукане на аванса ) и предотвратява образуването на нагари. Цялостно подобрява процеса по изгаряне на горивото, като абсорбира наличната в него вода. Намалява разхода на гориво и риска от блокиране на дюзите, чрез намаляне на триенето с помощта на наличните в продукта антифрикционни присадки. Спомага безпроблемното преминаване на ГТП, като намалява шума в двигателя и вредните емисии в отработените газове. BARDAHL Injector Cleaner ESSENCE е изключително ефикасен продукт, подходящ за употреба при всички видове бензинови двигатели оборудвани със системи за инжекторно впръскване на горивото. Този продукт е абсолютно съвместим и безвреден за всички видове каталитични конвертори и филтри за твърди частици ( DPF / FAP). За най-добър резултат при третиране с BARDAHL Injector Cleaner ESSENCE, препоръчваме преди прилагането му да се запознаете подробно с начина на употреба. В случай, че не сте напълно сигурни за начина на употреба, се посъветвайте с наш консултант или потърсете компетентна помощ в специализиран автосервиз. Продукта се предлага в удобна за употреба разфасовка ( 500 милилитра ) за еднократна употреба.

ЗА КАКВО И КОГА СЕ ИЗПОЛЗВА? 

BARDAHL Injector Cleaner ESSENCE е безкомпромисен лидер сред алтернативните средства за почистване на бензинови инжектори и горивна система. BARDAHL Injector Cleaner ESSENCE представлява комплексен препарат за еднократно почистване на бензинови инжектори и горивна система - 6 в 1. Продукта е особено полезен за силно замърсени горивни системи, работили с некачествени горива. Характерно за този продукт е, че почиства инжекторите, сегментите, челата на буталата, горивната камера, помпата, регулатора за налягане и горивната рейка от смоли, отлагания и утайки.

НАЧИН НА УПОТРЕБА  

 Разфасовката съдържа ( 500 милилитра ) BARDAHL Injector Cleaner ESSENCE 6 в 1.

 За правилна употреба на продукта е необходимо цялото съдържание на флакона ( 500 милилитра ) да се добави в 20 литра бензиново гориво.

 Цялото съдържание на разфасовката се добавя в горивния резервоар преди зареждане с гориво.

 Специалистите от BARDAHL препоръчват процедурата да се повтаря на всеки 5 000 километра пробег и преди преминаване на ГТП.

 Употребата на BARDAHL Injector Cleaner ESSENCE се препоръчва от най-големите автомобилни производители.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ПОЛЗВАНЕ 

 При употреба на продукта е възможно да се усети характерна миризма.

 Препоръчително е да се съхранява на подходящо място, недостъпно за деца.

СЪВМЕСТИМОСТ 

Продукта е съвместим с всички бензинови двигатели с каталитичен конвертор и/или филтър за твърди частици ( DPF / FAP ).


Производител : BARDAHL ( Made in France )

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Добавка за почистване на бензинови ижектори Bardahl Injector Cleaner 6 in 1 BAR-1198

  • Views: 1973
  • Производител: BARDAHL
  • Модел: BAR-1198
  • Наличност: В наличност
  • 18.00лв.
  • без ДДС: 18.00лв.

Етикети: Добавка за почистване на бензинови ижектори Bardahl Injector Cleaner 6 in 1 BAR-1198