Добавка за масло Bardahl Long Life 6 in 1 BAR-1216
ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА 

BARDAHL Anti-Usure Moteur е продукт, който изключително намалява износването на подвижните части в двигателя с до 43%, увеличава износоустойчивостта на масления филм с до 75%, с което намалява триенето, намалява разхода на масло и гориво с до 10%, а същевременно осигурява изключително трайна антикорозионна защита за моторното масло, като цялостно спомага за оптималната работа на двигателя с вътрешно горене. Автомобилната добавка BARDAHL Anti-Usure Moteur е разработена и произведена с помощта на фюлеренови молекули ( третата стабилна фолма на въглерода, след графита и диаманта ), които покриват подвижните части в двигателя с екстремно издръжлив маслен филм, който е специфичен с устойчивостта си към триене, високо налягане и високи работни температури. Тази феноменална автомобилна добавка е изпитана от милиони водачи на моторни превозни средства по света и е спечелила огромно доверие. Не променя вискозитетния индекс на моторното масло, а също така е напълно съвместима с всички минерални, полусинтетични и синтетични масла, както и с всички видове горива ( бензин, дизел и LPG ). Продукта е абсолютно безвреден за филтъра за твърди частици ( DPF / FAP ), каталитичните конвертори, гарнитури, уплътнения и маслени филтри. Употреба на BARDAHL Anti-Usure Moteur се препоръчва при двигатели с вътрешно горене, които са подложени на големи натоварвания. Характерно за този продукт, е че притежава особено висок коефициент на полезно действие. За оптимален резултат при третиране с продукта, препоръчваме преди употребата му да се запознаете подробно с начина на употреба. В случай, че не сте напълно сигурни за начина на употреба, се посъветвайте с наш консултант или потърсете компетентна помощ в специализиран автосервиз.

ЗА КАКВО И КОГА СЕ ИЗПОЛЗВА? 

BARDAHL Anti-Usure Moteur е продукт, който изключително намалява износването на подвижните части в двигателя с до 43%, увеличава износоустойчивостта на масления филм с до 75%, с което намалява триенето, намалява разхода на масло и гориво с до 10%, а същевременно осигурява изключително трайна антикорозионна защита за моторното масло, като цялостно спомага за оптималната работа на двигателя с вътрешно горене. Предлага се в удобна разфасовка ( 400 милилитра ) за еднократна употреба.

НАЧИН НА УПОТРЕБА 

 Една разфасовка BARDAHL Anti-Usure Moteur съдържа ( 400 милилитра ) от продукта и е достатъчна за третиране на 6 литра моторно масло.

 Една разфасовка от продукта се добавя към моторното масло при подмяна с ново.

 За най-добър и траен ефект е необходимо процедурата да се повтаря на всеки 15 000 километра пробег или при смяна на моторното масло.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ПОЛЗВАНЕ 

 BARDAHL Anti-Usure Moteur се препоръчва от най-големите автомобилни производители

 При употреба на продукта е възможно да се усети характерна миризма.

 Препоръчително е да се съхранява на подходящо място, недостъпно за деца.

СЪВМЕСТИМОСТ 

Продукта e sъвместим с каталитични конвертори, филтри за твърди частици ( DPF ) и всички минерални, полусинтетични и синтетични масла.


Производител : BARDAHL ( Made in France )

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Добавка за масло Bardahl Long Life 6 in 1 BAR-1216

  • Views: 2559
  • Производител: BARDAHL
  • Модел: BAR-1216
  • Наличност: В наличност
  • 53.00лв.
  • без ДДС: 53.00лв.

Етикети: Добавка за масло Bardahl Long Life 6 in 1 BAR-1216